Twintig jaar ! Ongelooflijk, toch ?

Lola, sinds 1994

Ik ben twintig nu, zoiets verzin je niet. Twintig jaar maar alles blijft. Twintig jaar, een hoop verhalen – en nog veel meer dromen.

Lola, sinds 1994

Wat goed is vraagt tijd om te rijpen.

Lola, sinds 1994

Ik ben geen kleintje meer.

Lola, sinds 1994

Weetjes

Waar het mij om gaat

Lola is een brasserie. Eigentijdse klasse in het hartje van de Zavel, een van de mooiste Brusselse buurten. De keuken smaakt er naar vandaag, de seizoenen schrijven het verhaal – voor ’t genoegen van de stamgasten, niet voor het ego van een chef.

Mijn keuken is een werkplaats : we maken er dromen.
Borden vol gezelligheid en sfeer.
Ik ben graag de laatste, die het licht uitdoet en tot het ochtendkrieken geniet van stille rust, van de geuren en het tevreden gevoel van degelijk werk.
In de herfst, dan zijn de sint-jakobsschelpen in goede doen.

Keuken

Welwillend

Klassiek en eigentijds tegelijk, met een welwillend oor voor wie haar pas ontdekt of al langer weet te waarderen.

Kosmopolitisch

Open en authentiek, puttend uit wat hier en elders in de wereld eigen is. Om te verrassen en te verleiden.

Feestelijk

Lekker en uitbundig, dat betekent meermaals per jaar een festival waar een seizoenproduct centraal staat – in al zijn gedaanten.

Het lijkt wel of iedereen hier wil zijn.
’t Is zondagmiddag, beste vriend, je had moeten reserveren… Maar goed, Lola vindt er wel iets op. Over een halfuur heb ik wel een plekje vrij.
Welgekomen, dat voel je meteen, en dan komt de rest ook wel goed.

Openingstijden

Weekdagen

Van 12 tot 14.30 uur
en van 19 tot 23 uur

Weekend

Keuken non-stop
van 12 tot 23 uur

Contact

Blijf bij !

Mijn klanten worden stamgasten. Als ik nieuws heb, kan ik dat laten weten. Ik kan het eens over een receptje hebben of over iets wat u niet mag missen in de buurt. Een festival dat eraan komt, een kleine producent op bezoek, een nakende primeur op het bord : u bent de eerste die het weet. Of ik vertel u van wie en wat ik hou, geef u plekjes en adressen mee. Dus kom op, hier met dat mailadres.